Yemek Pişirme Kapları




kalite standartları
 
kalite standartları
 
kalite standartları

Yemek pişirme kapları (tencere, tava vb.)
Parametre Standart Aralığı Test Yöntemi
Emaye kalınlığı İç yüzeyde 0,20 - 0,35 mm Dış yüzeyde maksimum 0,45 mm ISO 2178
Yapışma minimum 2 numara Keskin std (link)
Darbe dayanımı 24 saat sonra çapta 2 mm den büyük hasar olmamalı DIN 51115 (Esneklik= 20 N)
Termal şok dayanımı minimum. 280 OC (3 ölçüm ortalaması) ISO 2747
Kaynar su ayanımı maksimum. 1,5 gr/m2 ve gün * ISO 2744
Su Buharı Dayanımı maksimum. 3.0 gr/m2 ve gün * ISO 2744
Oda sıcaklığında sitrik asit dayanım testi A sınıfı ISO 2742
Kaynar sitrik asit dayanımı Sıvı faz maksimum 5 gr/m2 *
Buhar faz maksimum 10 gr/m2 *
ISO 2742
Sodyum piro fosfat çözeltisi dayanım testi maksimum 2.5 gr/m2 ve 5 saat ISO 4530
* Belirlenmiş normlar iç yüzeyler içindir

 
 
 
Anasayfaİletişim Site Haritası Atak Mail